Sökresultat för Mikael Einarsson...
Rensa filter?
Vinnare av Svenska Publishing-priset 2015 i kategorin Fackbok med motiveringen: ”För ett coolt omslag, personligt skrivna texter och skicklig bildjournalistik – matpornografi på högsta nivå.”
”Hedonisten är lätt årets mat- och kokbok hittills. Den ska upplevas.”Umeå Tidning
Detta är en…
Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning: kött och vilt Matlagning: särskilda råvaror
”Vilt, traditionellt och vackert. Boken Kocken & jägaren bjussar på allt från handfasta jakt- och stycktips till vilda rätter och fantastiska naturbilder.”Härligt hemma/Aftonbladet
”En storligen imponerande bok.”BTJ
När Mikael Einarsson arbetade som kock…
Vissa maträtter är extra speciella. De är lite godare och lite mer betydelsefulla än alla andra maträtter. Det är de rätter som andra maträtter önskar att de fick vara eller fick hänga med. De finns, på grund av sin förträfflighet, representerade över hela världen i en uppsjö utföranden och har format och utbildat…
Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning: kött och vilt Matlagning: särskilda råvaror
”Vilt, traditionellt och vackert. Boken Kocken & jägaren bjussar på allt från handfasta jakt- och stycktips till vilda rätter och fantastiska naturbilder.”Härligt hemma/Aftonbladet
”En storligen imponerande bok.”BTJ
När Mikael Einarsson arbetade som kock…
Den här boken handlar om de grundläggande principerna bakom matlagning och smak. Om riktiga råvaror som möter eld och rök, salt och socker. Om rustika metoder som skapar eleganta smaker. Om glädjen i att smaka en nyhalstrad öring med skogsriset kittlandes i svanken, eller stoltheten manifesterad i en hemgjord…
Vissa maträtter är extra speciella. De är lite godare och lite mer betydelsefulla än alla andra maträtter. Det är de rätter som andra maträtter önskar att de fick vara eller fick hänga med. De finns, på grund av sin förträfflighet, representerade…
Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning: kött och vilt Matlagning: särskilda råvaror
”Vilt, traditionellt och vackert. Boken Kocken & jägaren bjussar på allt från handfasta jakt- och stycktips till vilda rätter och fantastiska naturbilder.”Härligt hemma/Aftonbladet
”En storligen imponerande bok.”BTJ
När Mikael Einarsson arbetade som kock…
Den här boken handlar om de grundläggande principerna bakom matlagning och smak. Om riktiga råvaror som möter eld och rök, salt och socker. Om rustika metoder som skapar eleganta smaker. Om glädjen i att smaka en nyhalstrad öring med skogsriset kittlandes i svanken, eller stoltheten…